Du behöver

  • krabbkött eller 2 burkar salladskrabba
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 st salladslökar
  • 1 st selleri stjälk
  • 1 st röd paprika
  • 1 msk pressad limesaft
  • 1 tsk honung
  • 2 msk hackad dill
  • salt svartpeppar, kajennpeppar
  • 1 st romansallad huvud
  • 4 st portionsbaguetter

Gör så här

1
Blanda krabbkött, crème fraiche och majonnäs i en skål. Skölj och skiva salladslök och selleri. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Blanda ner grönsakerna i krabbröran och smaksätt med limesaft, honung, dill, salt, peppar och kajennpeppar.

2
Förvara krabbröran i en plastburk i kylen. Skölj salladen och förvara den i en påse med luft i kylen.

3
Skär ett snitt i baguetterna på längden och fyll bröden med salladsblad och krabbröra. Servera genast.