Du behöver
- krabbkött eller 2 burkar salladskrabba
- 0.5 dl crème fraîche
- 0.5 dl majonnäs
- 2 st salladslökar
- 1 st selleri stjälk
- 1 st röd paprika
- 1 msk pressad limesaft
- 1 tsk honung
- 2 msk hackad dill
- salt svartpeppar, kajennpeppar
- 1 st romansallad huvud
- 4 st portionsbaguetter
Gör så här
1
Blanda krabbkött, crème fraiche och majonnäs i en skål. Skölj och skiva salladslök och selleri. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Blanda ner grönsakerna i krabbröran och smaksätt med limesaft, honung, dill, salt, peppar och kajennpeppar.
2
Förvara krabbröran i en plastburk i kylen. Skölj salladen och förvara den i en påse med luft i kylen.
3
Skär ett snitt i baguetterna på längden och fyll bröden med salladsblad och krabbröra. Servera genast.