Du behöver
- 4 skiva kycklingfilé tunnskivad
- 2 tsk ketjap manis indonesisk soja
- svartpeppar
- 1 tsk matfett
Salsa:
2 st avokado
1 st lime
10 st plommontomater små
2 st salladslökar
1 msk sweet chilisås
flingsalt svartpeppar
Servera med:
3 st pitabröd
salladsblad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Pensla kycklingfiléerna med ketjap manis, peppra lätt och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 1 minut per sida.
2
Dela och kärna ur avokadorna. Gröp ur fruktköttet med en sked och dela det samtidigt i bitar. Lägg över i en skål och pressa över limesaft.
3
Dela tomaterna och ta bort kärnorna och skiva löken. Lägg ner i skålen med avocado. Tillsätt sweet chili och rör om. Smaka av med flingsalt och nymald svartpeppar. Värm pitabröden och lägg salladsblad, salsa och kycklingfilé i bröden. Servera genast.