Du behöver

Till botten:

50 g margarin laktosfritt
4 st digestivekex

Topping:

2 st ägg (gulor och vitor var för sig)
0.5 dl råsocker strö-
1 st lime (det rivna skalet)
1 tsk vaniljsocker
100 g keso laktosfri
2 dl vispgrädde laktosfri

Till garnering:

1 st burk konserverade persikor i juice
1 st digestivekex

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Smält margarinet och stöt kexen. Blanda samman till en smulig massa och tryck ut i ett jämnt lager i en form med löstagbar kant (18 cm i diameter).

2
Vispa samman äggulorna med råsockret. Smaksätt med limeskal och vaniljsocker. Tillsätt keson.

3
Vispa grädden och vitorna var för sig och blanda samman alla ingredienserna. Skrapa ned smeten i formen och täck över. Låt stå i frysen i 3–4 timmar eller över natten.

4
Lyft botten ur formen och placera på ett fat. Låt stå i rumstemperatur i minst 30 minuter. Garnera med persikoklyftor och ytterligare ett smulat kex.