Du behöver
- 250 g skinkschnitzel strimlade
- 2 tsk matfett
- 1 st ananasringar liten burk i juice
- 1 msk kycklingfond konc
- 1 dl vatten
- 1 msk redning Maizena
- 1 tsk tomatpuré
- 0.5 st paprika gul, orange och röd, 1/2 av varje, skivade
- 0.5 st purjolök skivad
- 6 st champinjoner i bitar
- 1 tsk färsk ingefära riven
- salt svartpeppar
Servera med:
quinoa kokt
timjan
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Bryn köttet i en stekpanna med matfett. Blanda samman juice från ananasen i en skål med fond, vatten, redning och tomatpuré. Rör ner i stekpannan och koka såsen simmig.
2
Tillsätt paprika, purjolök, svamp och ingefära. Smaka av med salt och peppar. Låt sjuda 5 minuter.
3
Tillsätt ananas i bitar. Servera med kokt quinoa. Strö över timjan.