Du behöver

  • 250 g skinkschnitzel strimlade
  • 2 tsk matfett
  • 1 st ananasringar liten burk i juice
  • 1 msk kycklingfond konc
  • 1 dl vatten
  • 1 msk redning Maizena
  • 1 tsk tomatpuré
  • 0.5 st paprika gul, orange och röd, 1/2 av varje, skivade
  • 0.5 st purjolök skivad
  • 6 st champinjoner i bitar
  • 1 tsk färsk ingefära riven
  • salt svartpeppar

Servera med:

quinoa kokt
timjan

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Bryn köttet i en stekpanna med matfett. Blanda samman juice från ananasen i en skål med fond, vatten, redning och tomatpuré. Rör ner i stekpannan och koka såsen simmig.

2
Tillsätt paprika, purjolök, svamp och ingefära. Smaka av med salt och peppar. Låt sjuda 5 minuter.

3
Tillsätt ananas i bitar. Servera med kokt quinoa. Strö över timjan.