Du behöver
- 2 st ägg (gulor och vitor var för sig)
- 1 msk råsocker strö-
- 1 tsk rivet citronskal
- 4 msk kesella ostmassa
- 2 msk maizena
Till formarna:
1 msk matfett kylskåpskallt
1 msk råsocker strö-
Till servering:
1 st äpple i klyftor
kanel malen
Ugn: 175°
Gör så här
1
Smörj de ugnsfasta formarna och pudra med råsockret. Skär äpplet i klyftor och låt koka i lättsockrat vatten i 5 minuter.
2
Vispa upp gulorna med sockret och tillsätt maizena, citronrasp och och kesella.
3
Vispa vitorna till ett fast skum och blanda med det övriga. Dela upp smeten i formarna och grädda dem på mittfalsen i 20 minuter.
4
Låt svalna ca 15 minuter innan du stjälper upp pastejerna och garnerar med äppelklyftor. Pudra på med kanel och servera.