Du behöver

  • 0.5 st röd paprika skivad
  • 0.5 st paprika skivad, orange
  • 0.5 st gul lök skivad
  • 0.5 st fänkål skivad
  • 2 tsk matfett
  • 4 st rödspättafilé ca 350 g
  • salt vitpeppar
  • 2 dl ostsås kelda
  • 2 prt quinoa kokt
  • dill

Ugn: 225°

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna.

2
Salta och peppra fiskfiléerna. Rulla samman och lägg ovanpå grönsakerna. Häll över ostsåsen och gratinera, ca 15 minuter, i mitten av ugnen. Servera med kokt quinoa och dekorera med dill.