Du behöver

  • 1 st fiskbullar 375 g

Sås:

0.5 st gul lök hackad
0.5 st äpple hackat
0.5 st nektarin hackad
2 tsk matfett
2 tsk curry
0.5 tsk honung
1 dl buljong från fiskbullarna
1 msk kycklingfond konc
2 msk redning Maizena
2 dl mjölk eller lagalätt
salt och peppar

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Häll av buljongen från fiskbullarna i ett mått och spara till såsen.

2
Fräs lök, äpple och nektarin i en kastrull med matfett tillsammans med curry, tills löken blir mjuk.

3
Tillsätt honung, 1 dl av buljongen från fiskbullarna, kycklingfond, ljus redning och mjölk eller lagalätt. Låt koka upp under omrörning och sjud, ca 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.

4
Tillsätt fiskbullarna och låt dem bli varma under omrörning. Servera med kokt ris och råkostsallad med kålrot, paprika och vitkål.