Du behöver

  • 200 g räkor med skal
  • 2 dl ärter djupfrysta gröna
  • 1 st selleristjälk
  • 3 st tomater
  • 0.5 st kronärtskocksbottnar
  • 1 st äpple syrligt

Sås:

1 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
0.5 dl chilisås
1 tsk curry

Garnering:

1 st stenbitsrom burk röd
dillvippor

Gör så här

1
Är räkorna djupfrysta, tina och skala dem. Dela räkorna i mindre bitar. Tina ärterna.

2
Ansa och strimla sellerin fint. Kärna ur och tärna tomaterna. Låt kronärtskocksbottnarna rinna av och tärna dem. Kärna ur äpplet och tärna det. Blanda samman allt med räkor och ärter.

3
Vispa grädden och rör ner resten av ingredienserna till såsen. Smaka av. Rör ner såsen i räkröran.

4
Fördela cocktailen i portionsglas och toppa med stenbitsrom och dillvippa.