Du behöver
- 200 g räkor med skal
- 2 dl ärter djupfrysta gröna
- 1 st selleristjälk
- 3 st tomater
- 0.5 st kronärtskocksbottnar
- 1 st äpple syrligt
Sås:
1 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
0.5 dl chilisås
1 tsk curry
Garnering:
1 st stenbitsrom burk röd
dillvippor
Gör så här
1
Är räkorna djupfrysta, tina och skala dem. Dela räkorna i mindre bitar. Tina ärterna.
2
Ansa och strimla sellerin fint. Kärna ur och tärna tomaterna. Låt kronärtskocksbottnarna rinna av och tärna dem. Kärna ur äpplet och tärna det. Blanda samman allt med räkor och ärter.
3
Vispa grädden och rör ner resten av ingredienserna till såsen. Smaka av. Rör ner såsen i räkröran.
4
Fördela cocktailen i portionsglas och toppa med stenbitsrom och dillvippa.