Du behöver

  • 1 st tonfisk burk
  • 0.5 st rödlök
  • 0.5 st röd paprika
  • 150 g kesella
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 tsk fransk senap
  • 2 tsk kapris
  • salt och peppar
  • 1 st baguette smal
  • 50 g smör
  • 1 st vitlöksklyfta pressad

Ugn: 275°

Det här behövs:

Gör så här

1
Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken fint. Kärna ur och tärna paprikan fint.

2
Mosa tonfisken och blanda den med kesella, majonnäs, lök, paprika, senap och kapris. Smaka av med salt och peppar.

3
Skär brödet i sneda skivor. Blanda smör och vitlök, och bred det på brödet. Grilla brödskivorna i ugnen någon minut, passa noga.

4
Fördela tonfiskröran på brödskivorna.


Kommentar:
Gör tonfiskröran i god tid. Grilla sedan brödet strax innan det ska serveras och bred på tonfiskröran.