Du behöver
- 1 st tonfisk burk
- 0.5 st rödlök
- 0.5 st röd paprika
- 150 g kesella
- 2 msk majonnäs
- 0.5 tsk fransk senap
- 2 tsk kapris
- salt och peppar
- 1 st baguette smal
- 50 g smör
- 1 st vitlöksklyfta pressad
Ugn: 275°
Det här behövs:
Gör så här
1
Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken fint. Kärna ur och tärna paprikan fint.
2
Mosa tonfisken och blanda den med kesella, majonnäs, lök, paprika, senap och kapris. Smaka av med salt och peppar.
3
Skär brödet i sneda skivor. Blanda smör och vitlök, och bred det på brödet. Grilla brödskivorna i ugnen någon minut, passa noga.
4
Fördela tonfiskröran på brödskivorna.
Gör tonfiskröran i god tid. Grilla sedan brödet strax innan det ska serveras och bred på tonfiskröran.