Du behöver
- 1.5 dl matkorn Kungsörnen
- 2.5 dl vatten
- 1 krm salt
- 2 tsk äppelcidervinäger
- 0.5 msk olivolja
- 2 tsk färsk basilika hackad
- 1 st purjolök skivad
- 3 dl grillad kyckling utan skinn i bitar
- 25 g sockerärter strimlade
- 0.25 st krispissallad
- 25 g mâchesallad
- 6 st rädisor delade
- 6 st plommontomater delade
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Koka upp matkorn, vatten och salt i en kastrull. Låt sjuda utan lock i ca 12 minuter. Blanda med vinäger, olivolja och basilika.
2
Blanda purjolök, kyckling, sockerärter och de båda sallatssorterna, och fördela på tallrikarna. Tillsätt marinerade matkorn och dekorera med rädisor och tomater.