Du behöver
- 2 dl bulgur hel
- kycklingfond konc
- 150 g broccolibuketter blomkål- och
- 2 st stjälkar selleri skivade
- 2 st salladslökar skivade
- 0.5 st paprika skivad
- 250 g skinkschnitzel
- 2 tsk rapsolja
- 2 tsk soja
- salt svartpeppar
Servera med:
teriyakisås
sweet chilisås
Gör så här
1
Koka bulgurn enligt anvisningarna på paket, men med vatten och kycklingfond istället.
2
Woka blomkål, broccoli, selleri, salladslök och paprika i 1 tsk olja. Blanda med kokt bulgur. Lägg upp på tallrikar.
3
Skär skinkschnitzlarna i strimlor och stek dem i en stekpanna med 1 tsk upphettad olja, ca 3 minuter. Krydda med soja, salt och peppar. Lägg köttstrimlorna ovanpå salladen. Servera med teriyakisås och sweet chilisås.