Du behöver

  • 2 dl bulgur hel
  • kycklingfond konc
  • 150 g broccolibuketter blomkål- och
  • 2 st stjälkar selleri skivade
  • 2 st salladslökar skivade
  • 0.5 st paprika skivad
  • 250 g skinkschnitzel
  • 2 tsk rapsolja
  • 2 tsk soja
  • salt svartpeppar

Servera med:

teriyakisås
sweet chilisås

Gör så här

1
Koka bulgurn enligt anvisningarna på paket, men med vatten och kycklingfond istället.

2
Woka blomkål, broccoli, selleri, salladslök och paprika i 1 tsk olja. Blanda med kokt bulgur. Lägg upp på tallrikar.

3
Skär skinkschnitzlarna i strimlor och stek dem i en stekpanna med 1 tsk upphettad olja, ca 3 minuter. Krydda med soja, salt och peppar. Lägg köttstrimlorna ovanpå salladen. Servera med teriyakisås och sweet chilisås.