Du behöver
- 2 st nektariner eller persikor
- 2 st kiwi
- 2 st banan
- 150 g hallon eller jordgubbar
- saft av 1 apelsin
- 2 msk socker
- 0.5 tsk kardemumma
- 4 st aluminiumfolie ark
Topping:
2 dl kesella vanilj
2 msk pistaschmandel hackad
Gör så här
1
Kärna ur persikor eller nektariner och skär dem i mindre bitar. Skala och skär kiwin i bitar. Skala och skiva bananerna. Ansa bären och dela dem om de är stora. Lägg allt i en skål.
2
Blanda samman pressad apelsibsaft, socker och kardemumma. Ringla över frukten. Rör om försiktigt.
3
Fördela frukten på foliearken och vik ihop till täta paket. Lägg paketen på grillen och grilla ca 5–6 minuter. Öppna paketen och lägg över dem i 4 portionsskålar. Toppa med vaniljkesella och strö över hackad pistaschmandel.