Du behöver

  • 2 st nektariner eller persikor
  • 2 st kiwi
  • 2 st banan
  • 150 g hallon eller jordgubbar
  • saft av 1 apelsin
  • 2 msk socker
  • 0.5 tsk kardemumma
  • 4 st aluminiumfolie ark

Topping:

2 dl kesella vanilj
2 msk pistaschmandel hackad

Gör så här

1
Kärna ur persikor eller nektariner och skär dem i mindre bitar. Skala och skär kiwin i bitar. Skala och skiva bananerna. Ansa bären och dela dem om de är stora. Lägg allt i en skål.

2
Blanda samman pressad apelsibsaft, socker och kardemumma. Ringla över frukten. Rör om försiktigt.

3
Fördela frukten på foliearken och vik ihop till täta paket. Lägg paketen på grillen och grilla ca 5–6 minuter. Öppna paketen och lägg över dem i 4 portionsskålar. Toppa med vaniljkesella och strö över hackad pistaschmandel.