Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • salt och peppar
  • 2 msk olja
  • 100 g körsbärstomater
  • 40 g rucola
  • 2 dl bönor blandade kokta
  • 1 dl majskorn
  • 2 st salladslökar
  • 1 msk pressad lime
  • 1 st avokado
  • 1 dl tacosås

Ugn: 175°

Gör så här

1
Krydda kycklingen och bryn i 1 msk av oljan. Lägg filéerna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg tomaterna bredvid och baka i ugn i 15 minuter.

2
Skölj sallad och bönor väl. Blanda med majs och skivad salladslök. Häll på 1 msk olja, pressad lime, salt och peppar.

3
Lägg upp salladen på tallrikar. Skiva avokado och kyckling, och lägg ovanpå tillsammans med tomaterna.

4
Servera med en klick tacosås och gärna lite bröd.

Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows