Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- salt och peppar
- 2 msk olja
- 100 g körsbärstomater
- 40 g rucola
- 2 dl bönor blandade kokta
- 1 dl majskorn
- 2 st salladslökar
- 1 msk pressad lime
- 1 st avokado
- 1 dl tacosås
Ugn: 175°
Gör så här
1
Krydda kycklingen och bryn i 1 msk av oljan. Lägg filéerna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg tomaterna bredvid och baka i ugn i 15 minuter.
2
Skölj sallad och bönor väl. Blanda med majs och skivad salladslök. Häll på 1 msk olja, pressad lime, salt och peppar.
3
Lägg upp salladen på tallrikar. Skiva avokado och kyckling, och lägg ovanpå tillsammans med tomaterna.
4
Servera med en klick tacosås och gärna lite bröd.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows