Du behöver
- 9 skiva pumpernickel
 - 1 st gelatinblad
 - 2 tsk pressad citronsaft
 - 0.75 st kräftstjärtar ask i lake
 - 1.5 dl crème fraîche
 - 0.5 dl dill finhackad
 - 1 tsk dillfrö stötta
 - salt
 
Garnering:
laxrom dill
Gör så här
1
                Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten ca 5–6 minuter. Krama ur vätskan och smält det på låg värme tillsammans med citronsaft.
            
2
                Hacka dillen. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och skär dem i mindre bitar. Rör ner det i crème fraiche tillsammans med stötta dillfrön. Rör ner det smälta gelatinet och rör om väl. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt några timmar.
            
3
                Skeda upp blandningen på pumpernickel och garnera med laxrom och dill.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






