Du behöver
- 400 g köttfärs
- 6 st potatis
- 1 st gul lök
- 1 msk smör eller margarin
- 0.5 st aubergine
- 0.5 st zucchini
- 2 st tomater
- 1 st paprika gul
- salt och peppar
Örtkräm:
2 dl crème fraîche
1 tsk senap
2 msk hackad persilja
1 msk hackad gräslök
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skala potatis och lök och skär i tärningar. Stek i smör tills potatisen är mjuk. Tärna aubergine och zucchini och låt steka med potatisen i 5 minuter.
2
Bryn färsen i smör i en annan panna. Låt den gärna vara i lite större klumpar.
3
Dela tomater och paprika i bitar. Blanda ner i potatisblandningen med färsen. Låt allt bli varmt och krydda med salt och peppar.
4
Rör ihop crème fraiche, senap och örter. Smaka av med salt och peppar.