Du behöver

  • 400 g köttfärs
  • 6 st potatis
  • 1 st gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 0.5 st aubergine
  • 0.5 st zucchini
  • 2 st tomater
  • 1 st paprika gul
  • salt och peppar

Örtkräm:

2 dl crème fraîche
1 tsk senap
2 msk hackad persilja
1 msk hackad gräslök

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skala potatis och lök och skär i tärningar. Stek i smör tills potatisen är mjuk. Tärna aubergine och zucchini och låt steka med potatisen i 5 minuter.

2
Bryn färsen i smör i en annan panna. Låt den gärna vara i lite större klumpar.

3
Dela tomater och paprika i bitar. Blanda ner i potatisblandningen med färsen. Låt allt bli varmt och krydda med salt och peppar.

4
Rör ihop crème fraiche, senap och örter. Smaka av med salt och peppar.