Du behöver

  • 2 st rödbetor
  • 2 msk smör eller margarin
  • 4 st gösfiléer eller annan vit fisk
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 st ägg
  • 1 dl ströbröd
  • salt och peppar
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 msk riven pepparrot

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skala och tärna rödbetorna. Fräs dem mjuka i 1 msk smör.

2
Vänd fisken först i mjöl, sen i uppvispat ägg och sist ströbröd blandat med salt och peppar.

3
Stek fisken i smör 2-3 minuter per sida på medelvärme. Rör ihop yoghurt med pepparrot.

4
Servera med rödbetsfräs, pepparrotsröran, kokt potatis och sallad.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows