Du behöver
- 2 st ägg
- 2 st socker kkp
- 2 st vetemjöl kkp
- 2.5 tsk bakpulver
- 1 st vatten kkp kallt
Glasyr:
100 st margarin gr smält
1 st äggula
1 st socker kkp
3 tsk vaniljsocker
Garnering:
riven kokos
Ugn: 175 grader
10 bitar
Gör så här
1
Vispa ihop ägg och socker. Blanda med vetemjöl och bakpulver samt, till sist, kallt vatten till en smet.
2
Smörj en bröad kakform med avtagbar kant och hälli smeten. Grädda i 30-40 minuter i 175-gradig ugn.
3
Gör en glasyr: Smält margarin, tillsätt äggula samt strösocker och vaniljsocker. Häll glasyren över
den gräddade kakan och strö över lite kokosflingor. Låt kallna så att glasyren stelnar.
den gräddade kakan och strö över lite kokosflingor. Låt kallna så att glasyren stelnar.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows