Du behöver

  • 2 st ägg
  • 2 st socker kkp
  • 2 st vetemjöl kkp
  • 2.5 tsk bakpulver
  • 1 st vatten kkp kallt

Glasyr:

100 st margarin gr smält
1 st äggula
1 st socker kkp
3 tsk vaniljsocker

Garnering:

riven kokos

Ugn: 175 grader

10 bitar

Gör så här

1
Vispa ihop ägg och socker. Blanda med vetemjöl och bakpulver samt, till sist, kallt vatten till en smet.

2
Smörj en bröad kakform med avtagbar kant och hälli smeten. Grädda i 30-40 minuter i 175-gradig ugn.

3
Gör en glasyr: Smält margarin, tillsätt äggula samt strösocker och vaniljsocker. Häll glasyren över
den gräddade kakan och strö över lite kokosflingor. Låt kallna så att glasyren stelnar.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows