Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • matfett
  • salt svartpeppar
  • dragon
  • 1 msk imperial soy Mrs Cheng
  • matfett flytande

Sås:

2 dl lagalätt Kelda
2 tsk maizena ljus redning
1 dl ost riven 17%
salt och peppar
muskotnöt riven

Servera med:

fettuccine spenat
broccoli kokt
tomat

Ugn: 225º

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Torka av kycklingfiléerna med hushållspapper. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta, peppra och krydda med lite smulad dragon. Pensla med soja och flytande matfett. Stek i mitten av ugnen, 15–20 minuter.

2
Blanda Kelda laga lätt med ljus redning i en kastrull. Rör om medan såsen kokar upp. Tillsätt osten och rör tills den smält. Smaksätt ostsåsen med salt, peppar och riven muskotnöt.

3
Servera kycklingen i skivor med ostsåsen, kokt spenatfettucini, tomathalvor och broccoli.