Du behöver

  • 4 st kokta kalla potatisar
  • 1 st gul lök
  • 0.5 st grillad kyckling
  • 1 st svamp liten burk
  • matfett
  • salt och peppar

Tomatsallad:

2 st tomater
0.5 st gul lök
salt grovmalen
svartpeppar
1 msk olivolja
1 tsk vinäger

Det här behövs till ca 2 port:

Gör så här

1
Tärna potatisen. Skala och hacka löken. Befria kycklingen från ben och skinn. Skär den i mindre bitar. Låt svampen rinna av.

2
Fräs lök, potatis och svamp i lite matfett tills det har fått färg. Tillsätt kycklingköttet och låt det fräsa med några minuter. Smaka av med salt och peppar.

3
Skiva tomaterna och lägg dem i en skål. Skala och hacka löken. Strö lökhacket över tomaterna och krydda med salt och peppar. Vispa samman olivolja och vinäger, och droppa det över tomaterna.