Du behöver
- 2 st frukostkorv
- matfett
- 0.25 st gul lök
- 2 msk ättiksgurka hackad
- 1.5 msk crème fraîche lätt
- 1 msk ketchup
Quinoa:
2 dl vatten
1 dl quinoa
1 krm salt
1 st paprika
7 st cocktailtomater
Ugn: 225°
Gör så här
1
Gör en djup skåra längs med varje korv. Lägg dem i en smord eldfast form.
2
Skala och finhacka löken. Rör samman den med gurkan, crème fraiche och ketchup. Fyll korvarna med röran. Stek korvarna mitt i ugnen 15–20 minuter.
3
Koka quinoan enligt förpackningens anvisningar. Kärna ur och strimla paprikan. Halvera tomaterna. Fräs paprikan lätt i lite matfett. Tillsätt tomaterna och låt dem bli varma. Rör ner grönsakerna i quinoan och bjud till korven.