Du behöver

  • 2 st frukostkorv
  • matfett
  • 0.25 st gul lök
  • 2 msk ättiksgurka hackad
  • 1.5 msk crème fraîche lätt
  • 1 msk ketchup

Quinoa:

2 dl vatten
1 dl quinoa
1 krm salt
1 st paprika
7 st cocktailtomater

Ugn: 225°

Gör så här

1
Gör en djup skåra längs med varje korv. Lägg dem i en smord eldfast form.

2
Skala och finhacka löken. Rör samman den med gurkan, crème fraiche och ketchup. Fyll korvarna med röran. Stek korvarna mitt i ugnen 15–20 minuter.

3
Koka quinoan enligt förpackningens anvisningar. Kärna ur och strimla paprikan. Halvera tomaterna. Fräs paprikan lätt i lite matfett. Tillsätt tomaterna och låt dem bli varma. Rör ner grönsakerna i quinoan och bjud till korven.