Du behöver

Fyllning:

2 st tonfisk burkar i vatten
2 st hårdkokta ägg
1 st lök stor gul
1.5 dl lättmajonnäs
3 msk chilisås
1/2-1 dl dill finhackad
2 krm salt
0.5 krm svartpeppar

Garnering:

1/2 -1 dl lättmajonnäs
gurkskiva
2 st hårdkokta ägg
500 g räkor med skal
citronskivor några
dillkvistar

Bottnar:

9 st landgångsbröd

Det här behövs till 10-12 port:

Gör så här

1
Kantskär brödskivorna.
Låt tonfisken rinna av väl.
Hacka ägg och lök. Finfördela tonfisken och blanda den med ägg, lök, majonnäs, chilisås, dill, salt och peppar.

2
Lägg 3 av brödskivorna intill varandra.
Bred på hälften av tonfiskblandningen.
Täck med ytterligare 3 brödskivor
och resten av fyllningen, avsluta med
de återstående brödskivorna.

3
Bred ett tunt lager majonnäs
ovanpå och på tårtans sidor.
Klä runt om med tunna gurkskivor.
Skala räkorna, garnera med dem
och hackade ägg, citronskivor och dill.