Du behöver
Fyllning:
2 st tonfisk burkar i vatten
2 st hårdkokta ägg
1 st lök stor gul
1.5 dl lättmajonnäs
3 msk chilisås
1/2-1 dl dill finhackad
2 krm salt
0.5 krm svartpeppar
Garnering:
1/2 -1 dl lättmajonnäs
gurkskiva
2 st hårdkokta ägg
500 g räkor med skal
citronskivor några
dillkvistar
Bottnar:
9 st landgångsbröd
Det här behövs till 10-12 port:
Gör så här
Låt tonfisken rinna av väl.
Hacka ägg och lök. Finfördela tonfisken och blanda den med ägg, lök, majonnäs, chilisås, dill, salt och peppar.
Bred på hälften av tonfiskblandningen.
Täck med ytterligare 3 brödskivor
och resten av fyllningen, avsluta med
de återstående brödskivorna.
ovanpå och på tårtans sidor.
Klä runt om med tunna gurkskivor.
Skala räkorna, garnera med dem
och hackade ägg, citronskivor och dill.