Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 400 g delikatesspotatis
  • 2 tsk flingsalt
  • 6 st marinerade soltorkade tomater strimlade
  • 8 st oliver svarta med kärnor

Marinad:

2 msk olja
1 tsk örtsalt Trocomare
2 krm Santa Maria Chicken & Steak-krydda (eller annan kycklingkrydda)
2 krm svartpeppar nymald
1 msk timjan finhackad

Ugn: 225º

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Blanda samman marinaden av olja, örtsalt, Chicken & steak krydda, svartpeppar och timjan i en liten skål.

2
Lägg kycklingfiléerna i en ugnslåda. Pensla dem med marinaden och stek i nedre delen av ugnen, ca 5 minuter. Pensla med marinaden en gång till.

3
Dela potatisarna på mitten och lägg dem runt om filéerna. Pensla potatishalvorna med lite olja. Strö över flingsalt och sätt in lådan i ugnen. Fortsätt tillagningen, ca 15 minuter till. Fördela strimlade soltorkade tomater på potatisarna och blanda ner svarta oliver. Servera med sallad.