Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- 400 g delikatesspotatis
- 2 tsk flingsalt
- 6 st marinerade soltorkade tomater strimlade
- 8 st oliver svarta med kärnor
Marinad:
2 msk olja
1 tsk örtsalt Trocomare
2 krm Santa Maria Chicken & Steak-krydda (eller annan kycklingkrydda)
2 krm svartpeppar nymald
1 msk timjan finhackad
Ugn: 225º
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Blanda samman marinaden av olja, örtsalt, Chicken & steak krydda, svartpeppar och timjan i en liten skål.
2
Lägg kycklingfiléerna i en ugnslåda. Pensla dem med marinaden och stek i nedre delen av ugnen, ca 5 minuter. Pensla med marinaden en gång till.
3
Dela potatisarna på mitten och lägg dem runt om filéerna. Pensla potatishalvorna med lite olja. Strö över flingsalt och sätt in lådan i ugnen. Fortsätt tillagningen, ca 15 minuter till. Fördela strimlade soltorkade tomater på potatisarna och blanda ner svarta oliver. Servera med sallad.