Du behöver

  • 500 g koljafilé eller hokifiléer
  • 2 tsk smör
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk seafood & fish kryddkvarn, Santa Maria
  • 1 st champinjonssoppa Campbell’s 295 g
  • 0.75 dl gräddmjölk
  • 1.5 dl gratängost

Ugn: 225º

Garnering:

200 g champinjoner smörfrästa
hackad persilja

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Tina fisken om den är fryst. Smörj en ugnssäker form med smör.

2
Lägg fisken i bitar lite omlott i tegelpannemodell. Salta och krydda med seafood & fishkryddan.

3
Värm soppan med gräddmjölk i en kastrull och bred den över fisken. Strö över osten och tillaga fisken i mitten av ugnen, ca 25 minuter. Garnera med smörfrästa champinjoner och persilja. Servera med kokt ris och sallad.