Du behöver

  • 300 st lövbiff
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk soja
  • limesaft några droppar
  • salt
  • chilipeppar en nypa
  • 1.5 krm koriander
  • 0.5 st isbergssalladhuvud
  • 1 st röd paprika
  • 2 st tomater gärna orange
  • 2 dl majskorn tinade
  • 2 dl kokt ris
  • 1 msk rapsolja
  • salt chilipeppar

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skär lövbiffen i små bitar. Stek dem i rapsoljan. När de är klara, smaksätt med soja, limesaft, salt, chilipeppar och koriander.

2
Skär salladen i bitar, paprikan i strimlor och tomaterna i klyftor. Lägg allt i en skål och fyll på med majs och ris. Tillsätt köttet, rör om och smaksätt ytterligare med olja, salt och chilipeppar (smaka av innan!).