Du behöver

  • 3 st kycklingfiléer
  • 2 msk olja
  • 1 st vitlöksklyfta finhackad
  • 0.5 st peppar finhackad
  • 1 tsk ingefära finhackad
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 st röd paprika strimlad
  • 100 g champinjoner skivade
  • 1 st röd lök i tunna klyftor
  • 2.5 st äggnudlar kokta

Sås:

1 dl hönsbuljong
2 tsk majsstärkelse
2 tsk imperial soy Mrs Cheng
salt svartpeppar

Garnering:

cashewnötter rostade

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Woka dem i het olja i en stekpanna eller wok tillsammans med vitlök, spansk peppar och ingefära.

2
Tillsätt broccoli, paprika, champinjoner och rödlök. Woka några minuter och blanda sedan samman ingredienserna till såsen och rör ner den i woken. Låt sjuda någon minut. Blanda ner kokta nudlar i woken eller servera dem separat vid sidan om. Smaka av med salt och peppar. Garnera med rostade cashewnötter.