Du behöver
- 3 st kycklingfiléer
- 2 msk olja
- 1 st vitlöksklyfta finhackad
- 0.5 st peppar finhackad
- 1 tsk ingefära finhackad
- 250 g broccolibuketter
- 1 st röd paprika strimlad
- 100 g champinjoner skivade
- 1 st röd lök i tunna klyftor
- 2.5 st äggnudlar kokta
Sås:
1 dl hönsbuljong
2 tsk majsstärkelse
2 tsk imperial soy Mrs Cheng
salt svartpeppar
Garnering:
cashewnötter rostade
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Woka dem i het olja i en stekpanna eller wok tillsammans med vitlök, spansk peppar och ingefära.
2
Tillsätt broccoli, paprika, champinjoner och rödlök. Woka några minuter och blanda sedan samman ingredienserna till såsen och rör ner den i woken. Låt sjuda någon minut. Blanda ner kokta nudlar i woken eller servera dem separat vid sidan om. Smaka av med salt och peppar. Garnera med rostade cashewnötter.