Du behöver
- 2 dl crème fraîche
- 2 msk chilisås
- 1 tsk fransk senap
- 1 tsk curry
- 2 krm sambal oelek
- 1 st vitlöksklyfta hackad
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk svartpeppar nymald
- 2 dl lagrad prästost riven
Dekoration:
1 st grön paprika i tärningar
Ugn: 225º
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
2
Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar. Rör ner osten i såsen. Bred blandningen över klubborna och ställ in i nedre delen av ugnen.
3
Stek klubborna tills köttet känns mört, ca 40 minuter. Strö över paprikatärningarna. Servera med kokt ris eller ugnsstekta potatisklyftor och sallad.