Du behöver

  • 2 dl crème fraîche
  • 2 msk chilisås
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk curry
  • 2 krm sambal oelek
  • 1 st vitlöksklyfta hackad
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar nymald
  • 2 dl lagrad prästost riven

Dekoration:

1 st grön paprika i tärningar

Ugn: 225º

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.

2
Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar. Rör ner osten i såsen. Bred blandningen över klubborna och ställ in i nedre delen av ugnen.

3
Stek klubborna tills köttet känns mört, ca 40 minuter. Strö över paprikatärningarna. Servera med kokt ris eller ugnsstekta potatisklyftor och sallad.