Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta liten
- 0.5 tsk curry
- 1.25 dl ris
- 2.5 dl fiskbuljong
- 250 g spättafiléer
- salt
- 1 dl gröna ärter
- kräftstjärtar några i lag
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
Skala lök och vitlök och finhacka dem. Fräs dem mjuka i lite matfett. Tillsätt curry och ris. Låt allt fräsa några minuter.
2
Tillsätt fiskbuljong och låt riset koka under lock ca 10 minuter.
3
Krydda spättfiléerna med salt och rulla samman dem. Lägg fiskrullar och ärter ovanpå riset. Låt allt puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig.
4
Strö över några kräftstjärtar och bjud rätten genast.