Du behöver
- 2 tsk matfett
- 1 tsk curry
- 1 st äpple skalat, urkärnat och tärnat
- 0.25 st grön paprika skivad
- 0.25 st paprika skivad
- 1 msk idealmjöl
- 1 msk hummerfond konc
- 1 st fiskbullar 375 g
- salt svartpeppar
- 1 dl räkor skalade
Servera med:
fullkornsris
sallad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Fräs curryn i en kastrull med matfettet. Tillsätt äppeltärningar, grön och orange paprika.
2
Rör ner idealmjöl, hummerfond samt 1 dl av buljongen från fiskbullarna och rör om under tiden grytan kokar upp. Sänk värmen och lägg ner fiskbullarna. Låt sjuda 3 minuter så att allt blir genomvarmt.
3
Smaka av med salt och svartpeppar. Strö över räkorna och servera med kokt fullkornsris eller couscous och sallad.