Du behöver

  • 500 g kassler
  • 3 st paprikor i olika färger
  • 1 st squash
  • 1.5 dl vatten
  • 1 msk grönsaksfond koncentrerad
  • 1 msk tomatpuré
  • 1.5 tsk grönpeppar
  • 1.5 dl riven ost

Ugn: 225°

Det här behövs till ca 4 port:

Gör så här

1
Skiva kasslern och lägg den i en smord eldfast form.

2
Kärna ur paprikorna och strimla dem. Skiva squashen och halvera eventuellt skivorna.

3
Fräs paprika och squash i lite matfett tills de börjar mjukna, ca 6-8 minuter. Lägg det bredvid kasslern.

4
Koka upp vattnet och tillsätt fond, tomatpuré och grönpeppar. Häll det över grönsakerna.

5
Strö riven ost över det hela och gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter.