Du behöver

  • 500 g kycklingfilé
  • 500 g wokgrönsaker (valfri sort)
  • 5.5 dl pasta (gärna osttortellini)
  • 2 st pastasås påsar blå bands
  • 200 g riven ost

Gör så här

1
Skär kycklingfilén i cm-stora bitar, marinera i valfri marinad (jag valde allaround) i ca 2 timmar.

2
Stek wokgrönsakerna i lite matfett i en stekpanna, lägg dem i en smord ugnsfast form.

3
Koka pastan enl. anvisn och häll av vattnet och lägg den på grönsakerna i formen. Blanda om lite.

4
Stek kycklingen i omgångar i stekpannan, när all kyckling är genomstekt, lägg tillbaka den i stekpannan och strö över såspulvret och späd enligt påsens anvisning. Häll den sen över grönsakerna och pastan i formen och rör om så allt blandas väl. Strö över riven ost så att det täcker.

5
Gratinera i ugn i 225* i 12-15 minuter.

6
Servera med sallad & ett gott bröd.