Du behöver
- 500 g kycklingfilé
- 500 g wokgrönsaker (valfri sort)
- 5.5 dl pasta (gärna osttortellini)
- 2 st pastasås påsar blå bands
- 200 g riven ost
Gör så här
1
Skär kycklingfilén i cm-stora bitar, marinera i valfri marinad (jag valde allaround) i ca 2 timmar.
2
Stek wokgrönsakerna i lite matfett i en stekpanna, lägg dem i en smord ugnsfast form.
3
Koka pastan enl. anvisn och häll av vattnet och lägg den på grönsakerna i formen. Blanda om lite.
4
Stek kycklingen i omgångar i stekpannan, när all kyckling är genomstekt, lägg tillbaka den i stekpannan och strö över såspulvret och späd enligt påsens anvisning. Häll den sen över grönsakerna och pastan i formen och rör om så allt blandas väl. Strö över riven ost så att det täcker.
5
Gratinera i ugn i 225* i 12-15 minuter.
6
Servera med sallad & ett gott bröd.