Du behöver
- 300 g spättafiléer
- 1 msk hackad dill
- citronsaft
- salt
- 1 st morot
- 0.5 st purjolök
- 0.5 st rödlök
- 1 st tomat
- fetaost ca 30 g Apetina
Ugn: 225°
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
Tina spättfiléerna om de är djupfrysta. Lägg ut dem på arbetsbordet. Ringla över lite pressad citronsaft och salta lätt. Strö hackad dill över och rulla samman filéerna.
2
Skala och strimla moroten fint. Ansa och strimla purjolöken. Fräs morot och purjolök i lite matfett några minuter. Lägg över det på ett eldfast fat. Lägg fiskrullarna ovanpå.
3
Skala och finhacka löken. Tärna tomaten och blanda den med lök. Fördela det över fiskrullarna. Riv osten och strö den ovanpå.
4
Ställ fatet mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig. Bjud potatis, ris eller pasta till.