Du behöver

  • 1 st fiskbullar
  • 0.5 st burk musslor
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st morot liten
  • 0.5 pkt saffran
  • 0.5 tsk timjan
  • 1 st burk hela tomater
  • salt peppar, socker
  • 3 msk minifraiche
  • 0.5 st vitlöksklyfta

Det här behövs till 2-3 port:

Gör så här

1
Låt fiskbullarna rinna av. Skala och finhacka löken. Skala och tärna moroten. Fräs fiskbullar, lök och morot i lite matolja.

2
Tillsätt saffran, timjan och tomater. Låt allt puttra samman några minuter. Smaka av med salt, peppar och lite socker.

3
Rör samman minifraiche med pressad vitlök.

4
Låt musslorna rinna av och lägg ner dem i grytan strax innan rätten ska serveras. Toppa med vitlöks-crème och bjud kokt ris till.