Du behöver
- 1 st fiskbullar
- 0.5 st burk musslor
- 0.5 st gul lök
- 1 st morot liten
- 0.5 pkt saffran
- 0.5 tsk timjan
- 1 st burk hela tomater
- salt peppar, socker
- 3 msk minifraiche
- 0.5 st vitlöksklyfta
Det här behövs till 2-3 port:
Gör så här
1
Låt fiskbullarna rinna av. Skala och finhacka löken. Skala och tärna moroten. Fräs fiskbullar, lök och morot i lite matolja.
2
Tillsätt saffran, timjan och tomater. Låt allt puttra samman några minuter. Smaka av med salt, peppar och lite socker.
3
Rör samman minifraiche med pressad vitlök.
4
Låt musslorna rinna av och lägg ner dem i grytan strax innan rätten ska serveras. Toppa med vitlöks-crème och bjud kokt ris till.