Du behöver

  • 500 g lövbiff strimlad
  • 2 msk smör
  • 1 st gul lök hackad
  • 150 g champinjoner i bitar
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 dl paprika crème fraiche med
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk fransk senap

Servera med:

ris kokt och sallad

Dekoration:

basilika

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Fräs löken i en matsked smör i en gryta utan att löken tar färg. Tillsätt champinjonerna och låt dem fräsa med ett par minuter. Smaksätt med paprikapulver och tomatpuré. Tillsätt crème fraiche och rör om under tiden grytan kokar upp. Ställ grytan åt sidan så länge.

2
Värm en stekpanna och bryn köttet på hög värme i omgångar i resten av smöret. Tillsätt köttet i såsen och låt det koka upp. Smaka av med salt och senap. Servera med kokt ris och sallad. Dekorera med basilika.