Du behöver
- 8 st lövbiff ca 600 g
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar nymald
- 2 msk smör
Pepparrots- och paprikafyllning:
1 st lök finhackad
2 tsk smör
150 g pepparrotsost Cantadou
0.5 st röd paprika finhackad
salt svartpeppar
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank. Låt den svalna. Blanda samman löken med pepparrotsost och röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar.
2
Torka av, salta och peppra köttet. Fördela fyllningen med en sked på ena sidan av köttskivorna och vik ihop. Tryck till runt kanterna och fäst eventuellt med ett par tandpetare.
3
Stek lövbiffarna i smör som blivit nötbrunt, ca 1 1/2 minut per sida. Ta bort tandpetarna före serveringen! Servera med sallad och ugnsstekta potatisklyftor.