Du behöver
- 2 st ägg
- 2.5 dl strösocker
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 msk vaniljsocker
- 2 msk kakao
- 150 g smör
- 1.5 dl kokosmjölk eller vanlig mjölk
Glasyr:
3 msk kokosmjölk
3 dl florsocker
2 msk kakao
1 tsk kaffe eller kaffelikör
2 tsk vaniljsocker
50 g kesella 1 %
Garnering:
1 dl kokosflingor
Ugn: 225º
Det här behövs:
Gör så här
1
Klä en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper.
2
Vispa ägg och socker pösigt.
3
Blanda de torra ingredienserna. Rör ner dem i äggblandningen. Rör ner smör & rapsolja och kokosmjölk.
4
Rör till en jämn smet och häll ner den i långpannan. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
5
Blanda florsocker, kakao, kaffe och vaniljsocker. Tillsätt kesella och kokosmjölk. Rör glasyren slät.
6
Bred glasyren över den varma kakan när den är färdiggräddad. Strö över önskad garnering. Låt kakan svalna innan den delas i bitar.