Du behöver
- 500 g nötfärs
- 1 st gul lök
- 4 msk fetaost smulad
- 4 msk basilika hackad
- salt svartpeppar
Dressing:
1 dl lätt crème fraiche
1 dl yoghurt mild naturell
4 msk tomatpuré
salt och peppar
Tillbehör:
tomater sallad, morötter, gurkbitar, groddar, pfeferoni, hackad rödlök, inlagd vitlök mm
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
Riv löken och blanda den med färs, fetaost, basilika, salt och peppar. Forma smeten till burgare. Stek eller grilla dem.
2
Gör i ordning burgarna så långt att du lägger dem i bröd och fyller dem med tillbehör som tomat, sallad och lök. Svep in i folie. Tag med ytterligare tillbehör samt dressing.
3
Vill du ha allting krispigt och fräscht kan du lägga burgare för sig i folie och resten av tillbehören i brukar och påsar.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows