Du behöver

  • 500 g nötfärs
  • 1 st gul lök
  • 4 msk fetaost smulad
  • 4 msk basilika hackad
  • salt svartpeppar

Dressing:

1 dl lätt crème fraiche
1 dl yoghurt mild naturell
4 msk tomatpuré
salt och peppar

Tillbehör:

tomater sallad, morötter, gurkbitar, groddar, pfeferoni, hackad rödlök, inlagd vitlök mm

Till 4 port behövs:

Gör så här

1
Riv löken och blanda den med färs, fetaost, basilika, salt och peppar. Forma smeten till burgare. Stek eller grilla dem.

2
Gör i ordning burgarna så långt att du lägger dem i bröd och fyller dem med tillbehör som tomat, sallad och lök. Svep in i folie. Tag med ytterligare tillbehör samt dressing.

3
Vill du ha allting krispigt och fräscht kan du lägga burgare för sig i folie och resten av tillbehören i brukar och påsar.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows