Du behöver
- 4 dl vetemjöl
 - 2.5 dl socker
 - 2 tsk bakpulver
 - 1.25 dl kakao
 - 30 g smör eller margarin
 - 2 dl mjölk
 - 1 st ägg
 - 200 g hallon djupfrysta
 - socker
 
Garnering:
florsocker
Ugn: 225°
Gör så här
1
                Blanda samman mjölet med kakao, bakpulver och socker i en skål.
            
2
                Smält matfettet. Vispa samman  ägget med mjölk. Tillsätt det smälta matfettet. Rör ner allt i mjölblandningen. Rör till en jämn smet.
            
3
                Vänd försiktigt ner de djupfrysta hallonen, men spara några till garnering och rulla dem i lite strösocker.
            
4
                Fördela smeten i smord muffinsplåt eller i muffinsformar. Lägg de lättsockrade hallonen på toppen.
            
5
                Grädda mitt i ugnen ca 18-20 minuter eller tills kakorna känns torra.
            
6
                Låt kakorna svalna och sikta lite florsocker över dem strax innan de ska serveras. De går att frysa.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






