Du behöver
- 100 g smör eller margarin
 - 2 st ägg
 - 1.5 dl socker
 - 2.5 dl vetemjöl
 - 1 tsk bakpulver
 - 0.5 l jordgubbar
 
Garnering:
florsocker
Ugn: 225°
Gör så här
1
                Smält matfettet och låt det svalna.
            
2
                Vispa ägg och socker ljust och pösigt.
            
3
                Blanda samman mjölet med bakpulver och rör ner det i äggsmeten omväxlande med matfettet.
            
4
                Fördela smeten i muffinsformar. Fyll dem inte till mer än 2/3 med smet. Lägg ett par jordgubbar i varje form.
            
5
                Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter eller tills kakorna har fin färg och känns torra.
            
6
                Sikta över lite florsocker strax innan muffinsen ska serveras. De går att frysa.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






