Du behöver
- 100 g smör
 - 3 dl vispgrädde
 - 0.5 krm salt
 - 3 dl socker
 - 125 g blockchoklad
 - 3 dl hasselnötter hackade
 
Pensling och garnering:
                                                              150 g blockchoklad
                                                                hasselnötter                       halverade
                                    
Gör så här
1
                Lägg smöret och hälften av grädden i en kastrull. Låt smöret smälta. Tillsätt salt, socker och resten av grädden. Låt det koka upp på nytt.
            
2
                Dela chokladen i mindre bitar och rör ner den i smeten. Låt smeten koka tills den klarar kulprovet, ca 20 minuter.
            
3
                Tillsätt nöthacket och häll upp smeten på en plåt. Låt svalna. Skär ut fyrkanter.
            
4
                Dela chokladen i små bitar och låt den smälta i vattenbad. Doppa godisbitarna i chokladen och sätt fast 1/2 nöt. Lägg dem på bakplåtspapper. Förvara kallt.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






