Du behöver
- 1 st brietårtor ca 1 kg ej allt för mogen
 - 1 st cocktailtomater ask
 - 1 kruka basilika
 - 50 g pinjekärnor
 - 1 krm salt
 - 1 krm socker
 - 0.5 krm peppar
 - 2 msk olivolja
 
Ugn: 225°
Det här behövs för ca 12 port:
Gör så här
1
                Rosta pinjekärnorna lätt i en torr stekpanna.
            
2
                Skär tomaterna i klyftor. Grovhacka basilikablad och pinjekärnor.
            
3
                Blanda samman tomater, basilika och pinjekärnor. Smaksätt det med salt, socker och peppar.
            
4
                Lägg osten på ett eldfast fat och fördela tomatröran ovanpå. Ringla över oljan.
            
5
                Värm tårtan ca 8-10 minuter mitt i ugnen. Bjud tårtan ljummen tillsammans med kex.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






