Du behöver
- 4 st pasta port
 - 1 kg räkor med skal
 - 2 dl vispgrädde
 - salt och peppar
 
Pesto:
                                                              25 g basilika
                                                              25 g persilja
                                                              0.5 dl olivolja
                                                              1 st vitlöksklyfta
                                                              10 st pinjekärnor
                                                              1 msk parmesanost                       riven
                                                                salt och peppar 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Lägg alla ingredienserna till peston i en mixer eller matberedare. Kör till en slät massa. Smaka av med salt och peppar.
            
2
                Koka pastan enligt förpackningens anvisningar tills en minut återstår. Häll bort vattnet och skölj pastan i kallt vatten.
            
3
                Skala räkorna.
            
4
                Lägg grädde, pesto och räkor i kastrullen. Låt det koka upp. Rör ner pastan och låt allt koka ca 1-2 minuter eller tills allt är genomvarmt.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






