Du behöver
- 4 st kycklingfil
- 2.5 msk olja
- 1.5 st pressade vitlöksklyftor
- 0.5 tsk salt
- 300 g blomkål
- 10 st salladslökar
- 200 g champinjoner
- 200 g sockerärter
- 7 st cocktailtomater
- 2 msk kinesisk soja
- 2 msk vatten
- 1 krm svartpeppar
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Strimla filéerna, dela blomkålen i små buketter och skär lök och svamp i bitar.
2
Woka (fräs) kycklingen med vitlök i olja, tills köttet är genomstekt. Salta. Håll kycklingen varm.
3
Fräs blomkål, lök och svamp tills det nästan är mjukt. Tillsätt sockerärterna mot slutet.
4
Blanda ner kött och tomater. Värm några minuter under omrörning. Blanda ner soja, vatten och peppar.