• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Hunden Panda skyddade sin vän när hon låg skadad på tågrälsen

  De två hundarna Panda och Lucy hittades på en tågräls i Ukraina. Den ena var skadad och den andra vägrade att lämna hennes sida.

  Hunden Panda skyddade sin vän när hon låg skadad på tågrälsen
  Panda vek aldrig från Lucys sida. Foto: Facebook

  Den här fina berättelsen lockar nästan fram en tår. Hunden Lucy var svårt skadad och låg utan att kunna röra sig på en tågräls utanför staden Uzhgorod i Ukraina. Eftersom hon låg mitt på spåret svävade hon i fara, men hennes trogne vän Panda lämnade henne inte.

  Denis Malafeyev var en av dem som kom för att hjälpa hundarna, och han har delat med sig av dessa videor som visar hur Panda stanna vid Lucys sida och försökte skydda henne mot alla tänkbara faror.

  Posted by Денис Малафеев on Sunday, December 25, 2016

  Ett riktigt obehagligt videoklipp visar hur ett tåg närmar sig Lucy där hon ligger, oförmögen att kunna röra sig.

  – Jag såg tåget närma sig och kände mig illamående. Men när hanen hörde tåget kom han närmare tiken och la sig ner intill henne. Sedan böjde de båda ner huvudet och lät tåget passera, säger Denis Malafeyev till The Sun.

  Posted by Денис Малафеев on Sunday, December 25, 2016

  Enligt vittnen ska hundarna ha befunnit sig på spåret i två dagar. Om någon av invånarna i Uzhgorod försökte närma sig Lucy morrade Panda varnande åt dem.

  – Hanhunden gjorde det här i två dagar. Tänk på det. Han höll henne varm. Jag vet inte vad man ska kalla det: Instinkt, kärlek, vänskap, lojalitet? säger Malafeyev.

  Foto: Facebook

  Vi kan nog i alla fall enas om att det är en fantastiskt fin och rörande berättelse. Och som tur är fick den ett lyckligt slut. Lucy och Panda är nu hemma hos sina ägare och Lucy är på bättringsvägen.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!