• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vad är det som händer i min bostad?

  Jag är en kvinna på 80 år som bor ensam i min lägenhet. Jag flyttade hit för två år sedan. Men bostaden, som var så fin när jag var och tittade på den, blev helt annorlunda så fort jag flyttat in. Det känns som det finns dåliga energier, jag ser skuggor och ljusskimmer emellanåt. Ibland känns det som om någon rör vid mina armar när jag ligger och vilar

  När jag ska somna och blundar ser jag ansikten framför mig. Det är ingen som jag känner. Ibland tror jag det är någon från en annan värld som försöker ge mig ett budskap. Eller inbillar jag mig?

  Jag tycker om kvarteret jag bor i, har också blivit bekant med några grannar som är väldigt snälla. Men jag har inte vågat berätta om mina upplevelser, så bra känner jag dem inte. För läget och grannarna vill jag gärna bo kvar. Men jag vet inte om jag orkar med de dåliga känslorna som min lägenhet ger mig. Kan du se om jag kommer att flytta? Eller kan jag stanna och börja må bra?

  Benny svarar:

  Det du upplever är energier. Vi människor är till stor del energier. När vi går över till andra sidan kan vi lämna kvar energier efter oss. Du känner av dem som bott i din lägenhet tidigare.

  Att du ser ansikten när du blundar betyder att någon eller några söker kontakt med dig från andevärlden. Den kontakten är alltid på dina villkor. Du bestämmer om andarna får komma på besök. Vill du öppna upp, så säg det högt. Vill du att de lämnar dig ifred, så säg det högt.

  Du oroar dig för mycket, behöver stanna upp och få ro. Du kan inte flytta från problemen. Jag ser att du egentligen är en stark kvinna som står pall för det mesta. Acceptera att det finns energier hos dig, och inse att de inte gör dig någon skada. Du bestämmer själv om du vill märka av dem. Och du, sov riktigt gott i natt. Bestäm dig för det innan du går och lägger dig, så ska du se att det blir så.

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!