Kan du se hur min sista tid på jorden blir?

Hej Benny! Känner mig ensam, men vet inte vem jag ska vända mig till. Jag tar hand om allt själv, hemmet och en gammal sjuk...

Hej Benny!

Känner mig ensam, men vet inte vem jag ska vända mig till. Jag tar hand om allt själv, hemmet och en gammal sjuk man, som inte kan gå och är senil. Jag önskar träffa en vän eller vänner, som kan hjälpa mig. Så slut är jag, både psykiskt och fysiskt. Hela mitt liv har varit svårt.

Hoppades att ålderns höst skulle bli bättre, men tyvärr. Måste jag vara olycklig till livets slut? Kan inte räkna med mina barn. Försökte göra mitt bästa, men räckte inte till. Jag är väl en dålig människa, därför måste jag lida.

Kan du se hur min sista tid på jorden blir? Kommer någon att ställa upp för mig?
Snälla, svara.

Benny svarar:

Jag måste säga, vilken fantastisk människa du är! Du har lyckats hålla ihop ditt liv, även om du inte haft det lätt.  Energi har du verkligen inte saknat och du är uthållig som få. När det gäller din sjuka make, är det inte konstigt att du är trött. Men glöm inte, att det är en gåva att få hjälpa en sjuk människa som man älskar. Din man är oerhört tacksam för detta, även om han lever mer och mer i sin egen lilla värld.

Ibland kommer man in i en trött period, du har känt livet tynga dig ganska länge. Sänder man ut dessa signaler, tappar andra intresset, ingen orkar med. Så du måste samla energi! När du gjort det ser jag två kvinnliga väninnor, som kommer att hjälpa dig på olika sätt. Det blir en glädje och en lättnad för dig.

Jag tror inte på straff. Du är ingen dålig människa. Lidandet skapar vi själva, du har fastnat i ett ekorrhjul av negativitet. Ta du dig ur det, så blir tillvaron mycket bättre. Ber man universum om hjälp, får man det. Glöm inte bort att tycka om dig själv. Din sista tid på jorden blir bra. 

Kram Benny

Scroll to Top