Alla artiklar

  • Mazarinbitar

    En enkel mazarinkaka där man slipper trycka ut degen i formar.

  • Syltkakor

    Du behöver 100 g sötmandel 1.25 dl strösocker 3.5 dl vetemjöl 1 krm kanel 1 krm kardemumma 200 g smör 1 st äggula Fyllning: 1…

  • Nötsnurror

    Du behöver 150 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker 1 st äggula Fyllning: 1.5 dl hasselnötter 1.33 dl strösocker 1 st äggvita 2…

  • Chokladtryffelbiskvier

    Du behöver Botten: 400 g mandelmassa 2 st äggvitor Tryffel: 1 dl vispgrädde 250 g mörk choklad 50 g smör Garnera med: 250 g mörk…

  • Mandelmusslor

    Inget julbak utan dessa favoriter.

  • Fikonmuffins

    Blötlägg gärna fikonen någon timme i ljummet vatten i rumstemperatur innan du ska baka.

  • Saffranssticks med dadlar

    Spännande käckesticks med dadlar och julens krydda nummer ett, saffran. Sticksen passar utmärkt att servera på glöggbjudningen, men de är också goda tillsammans med julens ostar.

  • Porternäcke med pumpakärnor

    Med porter i degen får knäckebrödet en mustig ton. Gott tillsammans med det mesta som hör julen till: Skinka, pastej, ost och julsill.

  • Grönkålssnurror med cheddar

    Att fylla matbrödet med grönkål är kanske inte så vanligt. Men så här års är allt med grönkål helt rätt. Kålen ger både ett gott och färgrikt julbröd. Bröden går bra att frysa och sprödvärma vid servering.

Scroll to Top