Alla artiklar

  • Räk- och pastasallad med jordgubbar i burk

    Varvar man salladen i en burk med dressingen i botten så håller den sig fräsch tills du ska äta den.

  • Räkwraps med dillpesto

    Du behöver 500 g räkor med skal Dillpesto: knippa dill 1 st vitlöksklyfta 0.5 dl pinjenötter 1 dl rapsolja salt och peppar Servera med: 4…

  • Avokadoplättar med räkröra

    Du behöver 1 st avokado 4 st ägg 1 st lime rivet skal salt och peppar 2 msk smält smör Räkröra: 500 g räkor med…

  • Rädslan för att bli sjuk höll på att knäcka mig

    Under många år var Viktoria Svenberg övertygad om att hon var allvarligt sjuk. Hon tog en läkarbok och checkade av sina symtom – och hittade 40 sjukdomar som stämde in. Idag är hon fri från sin hälsoångest.

  • Yakiniku med ris

    Du behöver 300 g entrecôte eller ryggbiff 10 cm purjolök Marinad: 0.75 dl japansk sushisoja 0.25 dl torr sherry 1 st vitlöksklyfta 1 msk honung…

  • Svamp- och purjolöksomelett

    Du behöver 100 g champinjoner 0.5 st purjolök 4 st ägg 2 msk vatten 2 krm salt 0.5 krm svartpeppar 2 msk matfett Servera med:…

  • Krämig fisksoppa med saffran

    Du behöver 300 g frysta fisktärningar eller färsk fiskfilé 0.5 st purjolök 1 st vitlöksklyfta 0.25 g saffran 2 msk tomatpuré 1 msk matfett 5…

  • Renskavsgryta

    Du behöver 140 g kantareller 1 st schalottenlök 2 msk matfett 240 g renskav eller älgskav salt och peppar 2 dl matlagningsgrädde 1 tsk soja…

  • Krabbfyllda pannkakor

    Pannkakorna kan gräddas dagen eller kvällen innan och förvaras i kylen med en bit smörpapper mellan varje pannkaka.

Scroll to Top