Alla artiklar

  • Kantarellfocaccia

    Du behöver 25 g jäst 5 dl vatten kallt 12 dl vetemjöl special 0.5 dl olivolja 1 tsk salt Topping: 250 g kantareller 1 st…

  • Gratinerat potatismos

    Du behöver 2 kg potatis 3,5 dl mjölk 1 dl vispgrädde 2 msk smör salt och peppar 150 g riven Västerbottensost 4 st äggulor Ugn:…

  • Lax med örter

    Du behöver 1 kg laxfilé med skinn salt och peppar 2 msk riven pepparrot från tub 0.5 dl persilja 2 msk timjan citron rivet skal…

  • Paprikasås till buffé

    Du behöver 2 st röda paprikor 2 st vitlöksklyftor 2 msk smör 4 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 1 dl vatten salt och peppar Gör…

  • Fylld kotlettrad

    Du behöver 1.5 kg benfri kotlettrad salt och peppar 3 st vitlöksklyftor 2 st kvistar rosmarin 10 st salviablad 8 st soltorkade tomater i olja…

  • Sötpotatissoppa med myntaolja

    Du behöver 0.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk olivolja 400 g skalad sötpotatis 5 dl vatten 1 st grönsaksbuljongtärningar citron pressad saft…

  • Frasiga smördegssnittar

    Du behöver 1 st rulle kyld smördeg à 250 g 100 g färskost 3 msk röd pesto 0.5 dl hackad persilja 1.5 dl riven ost…

  • Ladda ner vår julgodisbilaga här

    Ladda ner vår julgodisbilaga här! Klicka på bilden för att ladda ner bilagan.

  • Nu ska jag bjuda mina söner på en resa!

    Under en månad har Hemmets Journals läsare fått rösta om vem som är Sveriges bästa undersköterska. När vi räknat alla röster stod det klart att Fia Dovermyr i Sundsvall får Hemmets Journals Stora Pris 2016! En riktig glädjespridare får ta emot priset på 50 000 kr!

Scroll to Top