Alla artiklar

  • Mandelmusslor med härlig apelsincurd!

    Imponera på dina gäster med de här söta mandelsmusslorna fyllda med läcker apelsincurd!

  • Mini-Jansson i söta portionsformar!

    Låt alla gäster vid julbordet få en egen mini-Jansson! De söta portionsformarna ger ett trevligt intryck och går snabbt att få färdigt i ugnen.

  • Tack och lov för vintern – nu får naturen vila!

    På sommaren är naturen full av liv. Man kutar runt som om man hade eld i baken och försöker hinna uppleva så mycket som möjligt. På vintern är det mest bara snö och tystnad. Ingen fågelsång, inga blommor och inga humlor. Man kan ta det lugnt och unna sig sovmorgnar. Därför vill jag utropa: tack och lov för vintern!

  • Mini-Jansson

    Ett nytt och roligt sätt att servera klassisk Jansson på. Läckra små formar med krämigt och gott innehåll – en till varje gäst!

  • Mandelmusslor med apelsincurd

    Spröda mandelmusslor med syrlig apelsincurd. En riktigt tjusig godbit med fräsch och uppfriskande smak.

  • Här är julbordets läckerheter från A till Ö!

    Vårt svenska julfirande har anrika traditioner, men vad vet du egentligen om julbordets alla frestelser? Som när mandeln hamnade i gröten, varför glödgat vin är så populärt och hur det blev tradition att inhandla senap på apoteket …

  • Pistagesnittar med apelsin

    Du behöver Deg 3.5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl strösocker 150 g smör 1 st äggula Fyllning 50 g osaltade pistagenötter 50 g…

  • 100 år mellan Lisa och barnbarnsbarnbarnet Freja!

    Det skiljer lite drygt 100 år mellan Lisa Petersson och hennes barnbarnsbarnbarn Freja. För ett tag sedan träffades de för första gången och för Lisa blev det en dag hon aldrig glömmer. Och Freja fick en alldeles speciell present av sin mormors farmor…

  • Kardemummadrömmar

    Kardemummadrömmerna blir väldigt spröda och smälter i munnen. En klassisk kaka med julig touch!

Scroll to Top