-
Veckans Triss 19
Här kan du vinna Trisslotter – varje vecka!
-
Veckans Sverigelotter 19
Ta chansen att tävla om Sverigelotter varje vecka!
-
Få rent grillgallret: Tre enkla metoder att prova
Har du plockat fram grillen bara för att inse att gallret är fullt med fastbränd mat från förra sommaren? Bara lugn. Här är tre husmorsknep som gör att gallret blir som nytt.
-
Vinn Malou von Sivers nya bok!
Svara på en enkel fråga och vinn en spännande bok!
-
Vinn priser för sköna vårdagar!
Nu lottar vi ut produkter för läppar och fötter inför våren!
-
Enkla krysset 19
Välkommen till Enkla krysset!
-
Snabba krysset 19
Välkommen till Snabba krysset!
-
Maj-Britt syr kuddar för att stötta Cancerfonden: ”Det känns bra för mig att få hjälpa till”
Gamla slipsar glöms bort i en låda. Och hamnar kanske så småningom på loppis där Maj-Britt hittar dem. Hon syr färgglada kuddar av dem som hon säljer till förmån för cancerforskning. Maj-Britt har förlorat både sin man och en bror i sjukdomen.
-
Symtomen berodde på candidaöverväxt – ny kost förändrade allt: ”Det var helt galet”
I flera år var Tanja Tings kropp och själ i obalans. Hon drabbades av uppsvälldhet, akne och klåda, men också av ångest och trötthet. När hon insåg att det var candidasvampen som fick henne att tappa balansen hittade hon ett sätt att må bättre.
-
Räk- och pestopaj I
En paj med räkor känns alltid lite lyxigt att bjuda på.
-
Vickningsfavoriten
En läcker varm smörgås med spenat, ägg, räkor och ostsås.
-
Tonfisksås till pasta (av Riitta i Tusby, Finland)
Du behöver olivolja 2.5 st vitlöksklyftor crème fraîche 1 st burk tonfisk 1 st tomatpuré liten burk 1.5 msk citronpeppar 2 tsk paprikakrydda vin ev….
-
Laxpaté I
Alla älskar en skiva laxpaté till förrätt, gärna serverad med en klick sås och en bit gott bröd. På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås.
-
Wokade räkor
Woken får spännande smak av Taco Sauce…
-
Champinjonspätta
Champinjonspättan har här fått sällskap av ris med lite curry i.
-
Svensk bouillabaisse med aioli
Klassisk fransk fisksoppa som här har fått lite svensk touche. En fin bjudsoppa som inte är krånglig att laga. På franskt vis serverar vi aioli till, att klicka ner i den heta soppan.
-
Lax- och räktårta I
Sommarens godaste smörgåstårta garnerar vi med räkor och lax.
-
Kaviarring med räkor
Lättgjord, god och mycket dekorativ mousse att bjuda som förrätt.